U bent hier: Home » Mees Marktwagens

Wauters vs. Waes maakt gebruik van een door Mees aangepaste Fiat 500L

Op maandagavond 10 maart keken massaal veel Vlamingen naar de spannende voorlaatste aflevering van Wauters vs. Waes. In deze aflevering kregen Tom Waes en Koen Wauters van Evy Gruyaert een speciale broek die ze een hele week moeten aanhouden. Deze broek zorgt ervoor dat ze hun benen niet kunnen bewegen, dus de opdracht was duidelijk, ze moeten een hele week leven als iemand met een fysieke berperking. Ook autorijden is dan niet meer evident, daarom kregen ze een auto ter beschikking die was a...

Mees Marktwagens

Marktwagens

BORCO-Höhns heeft reeds jaren een leidinggevende positie in Duitsland en ver daarbuiten op het gebied van marktwagens en verkooppaviljoenen. Mees Mobility Center is de... Lees meer »

Marktwagen voor catering/snacks Kippengrill Visverkoop Kaas en zuivelprodukten Speciale marktwagens
Bekijk alle producten in Marktwagens »

Markttrailers

BORCO-Höhns heeft reeds jaren een leidinggevende positie in Duitsland en ver daarbuiten op het gebied van marktwagens, markttrailers en verkooppaviljoenen. Mees M... Lees meer »

Kaas en zuivelprodukten IJsverkoop Kippengrill Speciale trailers / verkooppaviljoenen Vlees en charcuterie
Bekijk alle producten in Markttrailers »

Mees Budget Markttrailers

Mees Budget Markttrailers
Bekijk alle producten in Mees Budget Markttrailers »

BE en CE Trailers

BE en CE Trailers
Bekijk alle producten in BE en CE Trailers »

Vrachtwagen Marktwagens

Vrachtwagen Marktwagens
Bekijk alle producten in Vrachtwagen Marktwagens »

Donau Panorama

De Donau Panorama marktwagen van Borco heeft in vergelijking met een standaard marktwagen een extra tooglengte van 1m40. De neus van de Donau Panorame is slechts 1 m langer da... Lees meer »

Marktwagen Donau Panorama
Bekijk alle producten in Donau Panorama »

Frigo

VebaBox
Bekijk alle producten in Frigo »

Te koop: nieuw

e marktwagens en trailers Op deze pagina bieden wij u een selectie van onmiddellijk uit stock leverbare marktwagens en markttrailers aan.

ME-MR-0501-045 Marktwagen voor vlees en charcuterie ME-MR-0401-39 Martkwagen voor vlees en charcuterie MMW-1000-3000 Budgettrailer ME-37172 Verkooptrailer Vis ME-83275 Verkooptrailer
Bekijk alle producten in Te koop: nieuw »

Te koop: tweedehands

marktwagens en trailers Op deze pagina bieden wij u een selectie van jonge tweedehands marktwagens aan. Deze wagens zijn allen gefabriceerd volgens de strenge kwaliteitsnor... Lees meer »

ME-56420 Marktwagen ME-22221 Marktwagen Vis ME-57348 Marktwagen - Vlees en Charcuterie ME-77294 Verkooptrailer ME-60060 Marktwagen - Brood en Banket
Bekijk alle producten in Te koop: tweedehands »